Licitatiile din Uniunea Europeana - oportunitati de vanzare

Intr-un an in care numarul de anunturi de achizitii publice din Romania inregistreaza o usoara tendinta de scadere, analiza numarului de anunturi din Uniunea Europeana prezinta o situatie total diferita si indica o sursa de oportunitati de vanzare de care companiile din Romania ar putea sa profite.

In iulie 2011 au fost publicate 35.488 anunturi, fata de numai 18.183 publicate in luna similara din 2010. 
Analizand cifrele din perioada ianuarie- iulie, in 2011 s-au publicat 234.358 anunturi din UE, fata de 109.702 anunturi aparute in 2010.

Tarile cu cele mai multe anunturi publicate in acest an au fost Franta, Polonia si Germania, urmate de Spania si Italia, insa nu trebuie neglijate nici oportunitatile din celelalte tari.

Orice companie din Uniunea Europeana poate participa la aceste licitatii, deci si companiile romanesti. Procedurile de selectie sunt armonizate si transparente si faciliteaza participarea la licitatii si a firmelor mici si mijlocii, in aceleasi conditii ca si firmele mari.

Rolicitatii.ro publica zilnic anunturi din Uniunea Europeana care depasesc o anumita valoare stabilita prin directivele UE si isi notifica prin e-mail utilizatorii la aparitia noilor anunturi din domeniile de interes selectate.

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.