Abonamente


Abonamente - Ce poti face cu cativa euro pe luna? Investeste-i in informatie!


Daca te-ai convins pana acum, te poti abona la aplicatia Rolicitatii dand click aici.

Rolicitatii a creat trei tipuri de abonamente, pentru ca sa alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine: Util, Practic si Business. Toate includ serviciile de cautare, notificare, monitorizare, formulare si support online. Diferenta intre cele trei tipuri de abonamente este legata de numarul de anunturi vizualizate intr-o luna. Vezi descrierea abonamentelor aici.

5 euro pe luna este cea mai mica investitie pe care o poti face in afacerea ta si inseamna abonamentul pentru Pachetul Util. Valoarea maxima lunara la care poti ajunge pentru pachetele de servicii Rolicitatii este de 20 euro. Dar vei vedea ce putin inseamna cand vei castiga prima licitatie cu ajutorul aplicatiei.

Poti sa folosesti cautarea cand ai nevoie, poti sa iti creezi cate profile de notificare doresti, poti monitoriza anunturi nenumarate si poti alcatui toate dosarele de licitatie la care vrei sa participi generand formularele automat. Nu te costa nimic in plus!

Daca vrei sa testezi aplicatia inainte sa te abonezi ai 30 de zile la dispozitie!

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.