Cautarea

Cautarea – la fel de simplu ca pe google

Te intereseaza achizitiile publice si iti doresti sa participi la licitatii. Trebuie sa gasesti informatia care sa te ajute sa faci acest lucru. Este foarte simplu.

Prima si cea mai simpla functie oferita de aplicatia Rolicitatii este cautarea anunturilor.

Daca vrei sa vezi ce anunturi de licitatii publice au aparut in domeniul tau alegi sectiunea cautare si introduci cuvantul cheie sau codul CPV. Aplicatia iti pune la dispozitie si lista de coduri CPV din care poti sa il selectezi pe cel corect.

Daca stii exact ce anunt cauti poti aplica o serie de filtre dupa mai multe criterii: dupa judet, dupa cod CPV, dupa autoritatea contractanta, dupa data sau tipul anuntului sau chiar dupa ID-ul anuntului (un cod specific fiecarui anunt in parte). Aplicatia va afisa acele anunturi care corespund selectiei tale.

Cu ce e mai utila cautarea in Rolicitatii? In primul rand economisesti timp prin selectia cat mai exacta a anunturilor. Apoi gasesti anunturile centralizate din toate sursele de informare, inclusiv din presa. In plus aplicatia are un sistem automat de identificare a anunturilor pe judete: daca autoritatile nationale cu sediul intr-un oras organizeaza licitatii pentru alte filiale, aplicatia va incadra licitatia in judetul caruia se adreseaza. Informatia este actualizata o data la 15 minute.

Daca esti interesat sa afli cine a castigat o anumita licitatie sau cauti posibilitati de subcontractare trebuie doar sa stii ca la fel functioneaza cautarea si pentru anunturile de atribuiri din Romnaia. Poti folosi cautarea simpla sau avansata.

Daca esti interesat de achizitiile din Uniunea Europeana, exista o sectiune dedicata si care functioneaza dupa acelasi principiu.

S-ar putea sa doresti si sa cumperi diverse bunuri scoase la licitatie. In cazul licitatiilor de vanzare singura diferenta este ca nu ai un nomenclator CPV ci o lista de domenii: de ex. imobile, mijloace auto, deseuri, inchirieri, etc. In rest cautarea este la fel de simpla.

Ne ramane doar sa iti uram success!

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.