Formularele

Alege varianta simpla!

Pentru a participa la licitatii de achizitii publice un pas obligatoriu este intocmirea documentatiei de participare. Pentru multi oameni acesta este un lucru putin placut si chiar complicat, fiindca nu sunt intotdeauna familiarizati cu formularistica specifica.


Pentru cei care utilizeaza Rolicitatii este mult mai simplu. Iata de ce. Cu orice tip de abonament poti descarca din pagina dedicata din aplicatie toate formularele tip de care ai nevoie, nu esti nevoit sa le cauti in la diverse ghisee sau in locuri diferite pe internet.

Apoi, pentru ca sa iti fie si mai simplu, formularele se genereaza automat, scutind cam 70% din timpul pe care ti l-ai alocat pentru completarea lor. Cum se intampla acest lucru? Introduci o singura data toate datele companiei tale. La urmatoarele participari introduci datele licitatiei si aplicatia iti genereaza toate formularele necesare si care contin deja datele firmei. Poti intocmi oricate dosare de participare si toate sunt pastrate in arhiva pentru a le putea consulta ulterior.

Un alt avantaj este acela ca formularele sunt completate corect si nu risti sa comiti erori care pot duce pana la descalificarea din licitatie.

Mai este inca un amananut important: la Roliciatii nu esti taxat suplimentar pentru toate aceste facilitati! Pachetele Util, Practic si Business includ deja si formularele si gestionarea lor.

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.