Monitorizarea

Monitorizarea anunturilor – vigilenti pentru tine

Daca ai participat la licitatii s-ar putea sa fi intalnit situatia in care informatiile publicate initial in anunt sa se fi modificat pe parcurs. Trebuie sa fii foarte atent, sa nu iti scape amanunte semnificative. Pentru aceasta exista serviciul de monitorizare, care urmareste anuntul pe toata perioada de derulare a procedurii.

Serviciul de monitorizare inseamna ca aplicatia Rolicitatii iti ofera posibilitatea de a salva anunturile care te intereseaza, indiferent cate, pentru a primi pe e-mail orice modificare ce survine la ele. Pot sa apara documente noi, sa se modifice unele existente, sa fie suspendata sau anulata licitatia sau sa se modifice alti parametri ai licitatiei.

Pentru ca aceste modificari pot sa apara oricand pe perioada dintre publicarea anuntului si data limita de depunere a dosarelor de participare este important sa fii avertizat in timp util de aparitia lor. Aplicatia Rolicitatii monitorizeaza anunturile salvate de tine o data la cateva minute si iti comunica imediat pe e-mail orice modificare survenita.

Lista de anunturi monitorizate o poti consulta in contul tau din aplicatie in permanenta. Nu e mai simplu sa te organizezi asa? Si nu te costa nimic in plus!

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.