Notificarea

Notificarea – ajungi la birou si ai toata informatia pe e-mail

Pentru ca misiunea ta de informare sa fie si mai usoara poti utiliza notificarea.

Acesta este un serviciu de informare zilnica, prin e-mail, la aparitia noilor anunturi de achizitii publice si licitatii de vanzare pe domeniile alese de tine. Poti seta oricate domenii te intereseaza, creandu-ti profilul propriu de notificare. Poti selecta domeniile, aria georgafica, sursa anunturilor sau tipul de anunturi, bifand campurile care te intereseaza. Daca ai nevoie de ajutor, operatorii Rolicitatii te ajuta in timp real sa efectuezi toate setarile si sa faci toate modificarile pentru a optimiza e-mailurile primite.
La final poti alege cum sa primesti aceste informatii: printr-un e-mail pentru fiecare profil in parte sau pentru fiecare sectiune (Achizitii din Romania, Atribuiri din Romania, Achizitii din UE sau Licitatii de vanzare). Poti opta sa nu primesti niciun e-mail daca preferi sa verifici notificarile doar in contul tau din aplicatie.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta setarilor, pentru ca aplicatia este flexibila. Oricand doresti sa modifci, sa stergi sau sa creezi profile de notificare esti liber sa o faci.

Cu un abonament in Rolicitatii ai posibilitatea de a face economie de timp fara sa faci rabat la calitatea informarii. Incearca!

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.