Participarea la licitatii publice

Participarea la licitatii de achizitii publice – o sansa de a creste veniturile companiei
  
Afacerile de succes sunt cele in care antreprenorii identifica oportunitatile si profita de ele. Ca e perioada de criza sau nu, o afacere are ca scop obtinerea de profit, iar informatia este un capital important.

Peter Drucker spunea ca o afacere se defineste simplu, ca banii altor oameni. Sa participi la licitatii inseamna sa iti dezvolti afacerea profitand de ocazii in care altii dispun de bani si au nevoie de serviciile sau produsele tale.

In cazul achizitiilor publice efortul de cautare al clientilor este minim pentru ca exista mijloacele care te ajuta sa faci acest lucru, sprijinind-te in procesul participarii la licitatii. Noi iti oferim in primul rand informatia, cel mai important lucru - completa, actuala si in cel mai rapid mod. Asa poti sa iti alegi licitatiile potrivite domeniului de activitate al companiei tale, sa le urmaresti si sa participi. Din anunturile de licitatii afli care este autoritatea contractanta, care este procedura folosita, valoarea estimata, pana cand se depune documentatia de participare, cum ajungi in posesia caietului de sarcini si alte informatii relevante.

In acelasi timp, urmarind atribuirile din domeniul tau poti sa iti formezi o parere despre ce face concurenta si care sunt cerintele pietei.

Participarea la licitatii implica o minima cunoastere a legislatiei, procedurilor si conditiilor obligatorii. Actul normativ care reglementeaza regimul achizitiilor publice din Romania este Ordonanta de urgenta nr.34 din 19.04.2006 modificata de mai multe ori.

Twitter Facebook Delicious Digg Favorites More

 
Testeaza 30 zile licitatii publice pe e-mail
Cele mai complexe servicii de informare legate de anunturile de achizitii si licitatii publice. Notificare, monitorizare, formulare.